ZGODOVINA PODJETJA MONTAŽA TREND INTERIERI®

ZGODOVINA

Podjetje MONTAŽA TREND INTERIERI®, ALEKSANDER MOHORKO, s.p. je na trgu montaže notranje opreme prisotno že od leta 2005, od leta 2013 pa tudi v okviru podjetja MONTAŽA TREND INTERIERI®, d.o.o., v katerem nadaljujemo z začeto tradicijo zagotavljanja opravljanja vrhunskih storitev montaže interier opreme na plovilih in drugih nadstandardnih objektih za najzahtevnejše naročnike na domačem, predvsem pa na evropskem trgu ter podjetje še nadgradilo s certifikatom ISO 9001. Smo pa tudi v fazi pridobivanja AS 9100, saj se podjetje pripravlja tudi na razširitev v letalsko industrijo.

V začetku leta 2012 se je podjetje preselilo na novo lokacijo v Slovensko Bistrico, kjer si je možno v samih prostorih podjetja pridobiti občutek, kako poteka samo delo.

Slovensko podjetje ima veliko prednost tudi zaradi same lege države, saj se le-ta nahaja v centralnem delu Evrope, kar omogoča izredno hiter odziv na vse strani Evrope in izven nje.

Podjetje se je zaradi velikega povpraševanja specializiralo izključno na opremljanje plovil in drugih nadstandardnih objektov. Pri svojem delu je dalo povdarek na profesionalno, vrhunsko, brezhibno in natančno opravljanje storitev montaže, katerih tehnike je nenehno posodabljalo, izboljševalo in izpopolnjevalo, sledilo trendom ter nenehno izobraževalo, urilo in usposabljalo kader. Za nami so leta profesionalnega terenskega dela montaže luksuznega pohištva in opreme svetovno znanih proizvajalcev na vodilnih evropskih ladjedelnicah, v prestižnih hotelih in privat vilah.

Prepričani smo, da smo lahko kos vsem izzivom in zahtevam na področju montaže notranjega pohištva, saj stalno sledimo razvoju in hkrati pridobivamo številna poslovna znanja. Ponosni smo na dosežke v preteklosti, še bolj pa motivirani z izzivi v prihodnosti.